Verkkokurssit

Oletko kiinnostunut suomalaisesta pedagogiikasta? Haluatko oppia suomen kieltä tai kulttuuria? Tarjoamme online-kursseja suomalaisen pedagogiikan toimintamallien mukaisesti. Kurssimme koskevat suomen kieltä ja kulttuuria sekä kielisuihkutusta. Jos haluat tietää enemmän jostakin suomalaisen pedagogiikan osa-alueesta, elä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Alla esittelemme tarjoamamme suomen kielen ja kulttuurin kurssikokonaisuudet tarkemmin.

 

Tutustumiskurssit suomen kieleen ja kulttuuriin

Kiinnostaako opiskella suomea? Haluatko oppia lisää Suomen kulttuurista? Tarjoamme suomen kielen alkeiskursseja englanniksi opetettuna täysin etänä! Opettajamme ovat koulutettuja kieltenopettajia, jotka ovat käyneet opettajankoulutuksen Jyväskylän yliopistossa. Opetuksemme perustuu suomalaiseen pedagogiikkaan ja haluamme tarjota laadukasta kieltenopetusta online-versiona.
Tarjoamme kolmea erilaista suomen kielen ja kulttuurin kurssivaihtoehtoa. Kursseillamme ei ole loppukokeita tai palautettavia tehtäviä. Seuraamme oppijan edistystä kurssin alussa ja lopussa suoritettavan itsearvioinnin avulla. Haluamme tarjota kielikursseja, jotka voi suorittaa matalalla kynnyksellä ilman painetta lopputehtävistä tai pistokokeista. Käytämme kurssialustana Claned-sivustoa.

Livetunnit

Tällä kurssilla tarjoamme viikottaisia Zoom-tunteja, missä pääset tutustumaan opettajiimme ja saamaan apua oppimiseen reaaliajassa. Tunnit voidaan myös järjestää tarvittaessa vain joka toinen viikko sinulle sopivaan aikaan joko aamulla tai iltapäivällä. Zoom-tunnit sisältävät kielioppia, uuden sanaston harjoittelua, sekä paljon tietoa suomalaisesta kultuurista. Kaikki opettajamme ovat suomalaisia, joten vastaamme mielellämme kaikkiin Suomen kieleen ja kulttuuriin liittyviin kysymyksiin! 

 

Livetuntien lisäksi kurssiin sisältyy pääsy Claned-oppimisalustalle, jonne lisäämme lisämateriaaleja, harjoituksia sekä tunnilla käytettyjä materiaaleja. Haluamme tehdä kielen oppimisesta stressitöntä, joten kurssimme eivät sisällä loppukokeita tai lopputehtäviä, ellei asiakkaan kanssa niistä erikseen sovita.

Itsenäinen kurssi

Itsenäinen kurssimme sopii sinulle, jos sinulla saattaa olla kiireistä, haluat suorittaa kurssin nopealla aikataululla tai tykkäät muuten vain opiskella itsenäisesti. Kurssilla pääset katsomaan nauhoitettuja luentotallenteita, harjoittelemaan kieltä tehtävien avulla ja Clanedissa näet myös kaikki kurssilla käytetyt opetusmateriaalit. Kaikki tämä silloin kun sinulle sopii! Claned-oppimisalusta tarjoaa myös mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä opettajiimme, mikäli kurssin sisällössä tai tehtävissä ilmenee ongelmia tai kysymyksiä. Autamme mielellämme!

 

Itsenäisellä alkeiskurssilla ei suoriteta loppukoetta tai anneta lopputehtävää. Kaikki kursimme opetetaan englanniksi.

Itsenäinen kurssi Q&A:lla

Kolmas kurssivaihtoehtomme sopii sinulle, joka haluat suorittaa kurssin itsenäisesti luentotallenteiden avulla, mutta haluat myös mahdollisuuden osallistua Q&A- tapaamisiimme, jossa opettajamme vastaavat suoraan opiskelijoiden kysymyksiin. Kysymykset voivat liittyä kurssin sisältöön, tai voit myös tulla juttelemaan opettajien kanssa yleisesti Suomen kielestä ja kulttuurista! Opettajat keskustelevat mielellään opiskelijoiden kanssa ja auttavat heitä kysymysten kanssa. Q&A- tapaamiset järjestetään viikottain tai joka toinen viikko. Saat linkin tapaamisiin kurssin alussa ja voit osallistua tapaamisiin oman aikatulusi puitteissa! Q&A-istunto ei siis ole pakollinen kurssin suorittajille.

 

Aivan kuten muillakin kursseillamme, myöskään tällä ei tehdä loppukoetta tai arvioitavaa lopputehtävää. Kaikki kurssimme opetetaan englanniksi.

Vastaamme mielellämme kursseihimme liittyviin kysymyksiin ja toiveisiin! Tervetuloa oppimaan suomea ja Suomesta! 
Emmi Keisala CCO emmi.keisala@edueffect.fi or through the form below

 Tutustu vuoden 2020 kielisuihkutuskurssimme tapahtumiin ja tunnelmiin!

    Contact Us

    Contact us Should you have other questions regarding our services, please fill in the form or send us email.

    *information required

    By sending the message you grant us permission to contact you. We shall handle your personal information responsibly and in accordance with our Privacy Policy.